Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Lidmaatschap en aanmelden

Word lid van VvOCM

Word lid van VvOCM!

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) is dé beroepsvereniging van en voor oefentherapeuten. Lid worden van VvOCM biedt je verschillende voordelen. 

Voordelen voor onze leden

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

  • Inspirerend netwerk van collega-oefentherapeuten.
  • Korting op (geaccrediteerde) cursussen en opleidingen (tot € 250,- voordeel).
  • Toegang tot informatieve webinars, gratis of met 50% korting voor leden.
  • Gratis aansluiting bij de klachten- en geschillenregeling Wkkgz van KP (t.w.v. € 175,-).
  • 10% korting op verzekeringen bij VvAA.
  • Gratis rechtshulp  (10 uur per kalenderjaar) bij FBZ (Vakbond voor Zorgprofessionals) voor intramuraal werkende leden.
  • Informatie over en duiding van de laatste ontwikkelingen in de oefentherapeutische zorg direct in je mailbox.
  • Toegang tot onze ondersteunende producten en informatie bij praktijkvoering.
  • Zekerheid: wij komen op voor de belangen van oefentherapeuten bij onder andere zorgverzekeraars, overheid en opleiders!

Net afgestudeerd? Bekijk het filmpje!

Kosten

Benieuwd naar de tarieven? Klik op deze link om de tarievenlijst te openen. 

Volg ons op social media

Klik op deze link om ons te volgen via Facebook.
Klik op deze link om ons te volgen via LinkedIn.
Klik op deze link om ons te volgen via Twitter.

VvOCM-lidmaatschap opzeggen

Een lidmaatschap bij VvOCM ga je aan tot wederopzegging. Zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd voor het opvolgende jaar. Indien je het lidmaatschap wenst op te zeggen dan kan dit tot uiterlijk 1 december van het lopende jaar, na deze datum is opzeggen niet meer mogelijk.

Opzeggen mag per brief of per e-mail. Graag willen wij je nog informeren dat een opzegging pas definitief verwerkt is, wanneer je hievan een schriftelijke bevestiging hebt ontvangen.

"Ik ben lid van de beroepsvereniging, omdat zij zich hard maken voor ons prachtige beroep, oefentherapie. Ze werken achter de schermen aan de bekendheid van oefentherapie, een beter tarief bij de zorgverzekeraars en werken aan richtlijnen en beroepsprofielen voor iedere specialisatie. Allemaal zodat wij ons bezig kunnen houden, met het meest gewaardeerde onderdeel van ons vak, de patiënt helpen en zorgen dat hij/zij er de rest van zijn leven iets aan heeft." 

I. Verhoeven

"Ik raad alle oefentherapeuten aan om lid te worden van de beroepsvereniging, zij krijgen het voor elkaar om ons als oefentherapeuten toch elke keer weer onder de aandacht te houden bij belangrijke landelijke partijen, zoals ministeries, verzekeraars, patiëntenorganisaties en zo onze bestaansrecht te garanderen!"

M. Esseboom